Opvang

Tussenschoolse Opvang
In de middagpauze is er gelegenheid tot overblijven in ‘De Kinderkantine’. De kinderen moeten zelf brood m
eebrengen, drinken krijgen ze op school. 
www.kinderopvanghumanitas.nl


Buitenschoolse Opvang

Op alle dagen van de week voor en na schooltijd en ook in de vakanties kunnen kinderen worden opgevangen tot maximaal 18.30 uur op BSO Twizon. De kinderopvangorganisatie Twizon van Humanitas geeft kinderen van De Spelelier voorrang.


Zowel het overblijven als de buitenschoolse opvang wordt verzorgd door Kinderopvang Humanitas. Zij realiseert de opvang conform de richtlijn zoals deze beschreven is in de ‘beleidsbrief Tussenschoolse Opvang’ van het Ministerie van VWS en de kwaliteitsrichtlijn ‘Kinderopvang’ van de gemeente Boxtel.
Op de site van www.kinderopvanghumanitas.nl vindt u het volledige aanbod en de prijzen. Het is onder voorwaarden ook mogelijk een tegemoetkoming in de kosten van opvang te ontvangen, raadpleeg daarvoor de website van de belastingdienst: www.toeslagen.nl.Buitenschoolse opvang Twizon is gevestigd in Brede school de Wilgenbroek in Boxtel.
Het spelen bij BSO Twizon
is elke dag weer een feestje. Wij organiseren talloze activiteiten in samenspraak met kinderen voor kinderen van 4 tot 13 jaar voor en na school en in de vakanties.

Wij bieden leuke workshops zoals koken, techniek, natuur, streetdance en bijvoorbeeld kunst.

Iedere dag zijn we buiten te vinden. Op de ruime buitenspeelplaats en eigen binnenpatio kunnen de kinderen hun energie kwijt.

Tijdens vakantiedagen ondernemen we veel en gaan we regelmatig op uitstapje.

Een dag bij Buitenschoolse opvang Twizon is eigenlijk veel te kort!

 

Buitenschoolse opvang Twizon Boxtel binnen speelhoek

 

 

 

Buitenschoolse opvang Twizon Boxtel buiten speelplaats

 

 
Gerealiseerd door schoolwebsite.nu
|